Informatieaanvraag over de TotalEnergies laadoplossingen

Contactgegevens 1

Contactgegevens

Verplichte velden *

Aanbod 2

Aanbod

Verplichte velden *
Een netwerk van meer dan 150.000 laadpunten in Europa, 4.000 laadpunten in België en van snelladers bij de TOTAL tankstations op snelwegen.


Multi-energie kaart(en) 3

Multi-energie kaart(en)

Om uw aanvraag voor multi-energy kaarten te bevestigen, klik hieronder op "verzenden".

Wij nemen spoedig contact met u op in verband met uw aanvraag.


Met vriendelijke groeten,


Team Total EV CHARGE

Verplichte velden *

Laadpalen 3

Laadpalen

Verplichte velden *


Vermogen : 7,4KW tot 22KW

Komt overeen met de meest voorkomende oplaadbehoeften op het werk, thuis of op de plaats van bestemming (commerciële sites).


Vermogen : 24KW tot 175 KW

Wordt gebruikt om de batterij snel op te laden wanneer het nodig is, dit soort laadinfrastructuur kan gebruikt worden bijvoorbeeld bij langere afstanden of bij logistiek vervoer.

Installatie 4

Installatie

Verplichte velden *In overeenstemming met de bepalingen van het reglement inzake de bescherming van persoonsgegevens, verwerkt TotalEnergies   Belgium, als verwerkingsverantwoordelijke, uw gegevens met het oog op het beheer van uw aanvraag voor oplaadstations of multi-energie kaarten, voor de opvolging van uw klantenrekening en de uitvoering van het contract. Alle verplichte velden die moeten worden ingevuld, zijn gemarkeerd met een asterisk. Op basis van de gegevens die u op deze pagina ingeeft, zal TotalEnergies met u contact opnemen met betrekking tot de mobiliteitsdiensten die door TotalEnergies worden aangeboden.

In overeenstemming met de geldende regelgeving heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen, evenals om u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt verzoeken om mededeling van uw persoonlijke gegevens. U kunt ook de overdraagbaarheid van uw gegevens en de beperking van de verwerking ervan vragen. U kan een klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). Stuur uw verzoek naar het volgende adres:  ev-charge.belgium@totalenergies.com